Emmaus
Hjälp oss hjälpa
Aktuellt
Emmaus
Tjänster
Öppettider
Kontakta oss
Vägbeskrivning
Karta
Översiktsbilder
Projektarbete Lettland
Om Vendel
Länkar
Arkiv
Tjänster

Ring 018-371009,  så hämtar vi !!

Vår verksamhet bygger på att hämta saker hemma hos folk. Det kan vara saker som blir över vid flytt, dödsbon eller allmän rensning i skåp och garderober.

Vårt upphämtningsområde är från: Vendel-Björklinge-Bälinge-Uppsala och de yttre stadsdelarna-Storvreta-Vattholma-Skyttorp-Tensta-Vendel.

Vi tar emot nästan allt som finns i ett hem.  MEN vi tar INTE emot vitvaror, elektronik, gamla stora vävstolar,pianon, orglar, solarium, gamla manglar, kontorsmöbler eller trasiga, smutsiga saker. Loppisprylar och annat som redan har varit ute för försäljning vid andra loppisar tar vi INTE heller.

Det vi hämtar ska vara helt, rent och komplett så att vi kan sälja det och på det sättet få in pengar till verksamheten.

Tänk på att gåvor som inte är användbara bidrar till stora sophanteringskostnader för oss & minskat stöd till våra samarbetsländer.

I Gryttby kan vi också under öppettider, ta emot saker som man vill komma med själv. Är det möbler, så är vi tacksamma om man ringer och förbereder oss för det. Skicket på sakerna skall vara enl ovanstående beskrivning.

Leveranser av varor som köps hos oss kan vi utföra mot en avgift och inom ovanstående upphämtningsområde.


Aktuellt
Emmaus
Tjänster
Öppettider
Kontakta oss
Vägbeskrivning
Karta
Översiktsbilder
Projektarbete Lettland
Om Vendel
Länkar
Arkiv